Cumartesi, Nisan 20, 2024

PlayStation 4 Ne Kadar Sattı?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya’nın önde gelen konsollarından PlayStation‘ın dördüncü serisi ne kadar sattı? Gelin hep birlikte öğrenelim.

Sony tarafından geliştirilen PlayStation oyun tutkunlarının yıllardır en çok kullandığı markalardan birisi oldu. TV’den oyun oynamak kullanıcılara oldukça cazip gelirken konsolun verdiği oyun hissi tarif edilemez.

Başından beri bu sektörün içerisinde olan Sony son modeli PlayStation 4 ile milyonlara seslendi. Tüm rakipleri arasından sıyrılan PlayStation hiç şüphesiz oldukça fazla sattı. Hatta satış rakamları kendi serisinde birinci sırada geliyor.

1 Ay önce alınan bir haber ile PS Plus kullanıcılarının sayısının 34.3 milyona ulaştığı belirtilmişti. Xbox ile kıyasıya rekabet içinde olan PS için bu sayı oldukça fazla dururken PS sahibi olan kullanıcıların sayısı ise daha ilgi çekici.

Playstation 4’ün Satışı Giderek Düşüyor İÇERİK jpeg 1

Son gelen bilgiler dahilinde PlayStation 4’ün toplam satış adedi 86.1 milyona ulaştı. İnanılmaz bir değer olduğunu hepimiz görebiliyoruz. Keza Dünya üzerinde PS’a sahip olan bu kadar fazla kullanıcı olduğunu tahmin etmemiştik.

Tabi bu sayı PC kullanıcılarının yanında devede kulak niteliğinde. Hemen hemen her evde bir hatta iki bilgisayar olduğunu biliyoruz. Ancak gerçek anlamda oyuncu bilgisayarlarının sayısı bu sayıya daha yakındır.

Sony’nin PS4’teki başarısı taktire şayan. Sizce oyun oynamak için konsol mu daha mantıklı? Yoksa klavye mouse ikilisi mi?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler