Perşembe, Nisan 25, 2024

PlayStation 4 Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 için önemli sürprizler hazırladığı bilinen Sony, yeni seri oyun konsolları için hazırlıklar yaparken bir yandan da mevcut oyun konsolları için güncellemelerine devam ediyor. Marka son olarak PlayStation 4 oyun konsolları için yeni bir güncelleme yayınladı. PlayStation 4 konsol sahipleri için yayınlanan yeni güncelleme 6.70 sürüm numarasıyla beraber duyuruldu. 

Güncellemenin yayınlanmasının ardından nasıl değişiklikler geldiği konusunda da detaylar ortaya çıktı. Sürüm notlarına baktığımız zaman doğrudan yenilik olarak sayabileceğimiz herhangi bir artı bulunmadığını da belirtelim. 

PlayStation 4, 6.70 Sürüm Güncellemesi Neler Sunuyor?

Yeni güncellemenin odak noktası, performans iyileştirmesi. Performans konusunda bazı düzenlemeleri içeren güncelleme, bir yandan performans iyileştirmeleri sunuyor bir yandan ise belli başlı hataların iyileştirilmesi sağlanıyor. Genel olarak sistemin iyileştirilmesini ve biraz daha yüksek bir performans alınmasını sağlayacak olan güncellemenin 440 MB boyutunda olduğunu da ekleyelim.

PlayStation 4

Güncelleme dosyasına ulaşmak isterseniz Sony tarafından yayınlanan sayfayı ziyaret etmeniz gerekiyor. Sayfaya ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Son olarak güncellemenin belli oyunlar için da iyileştirmeler getirdiğini hatırlatalım. 

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler