Salı, Nisan 23, 2024

PlayStation 5, mayıs ayında resmen tanıtılabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 hakkında devamlı olarak yeni haberler yayınlanıyor. Kontrol cihazı olsun teknik özellikleri olsun birçok haber karşımıza çıkıyor.  Bugün ortaya atılan bir iddia doğrultusunda sonbaharda tanıtılması beklenen PlayStation 5‘in mayıs ayında karşımıza çıkma ihtimalinin olduğu belirtildi.

PlayStation 5’i bekleyenler bir hayli heyecanlı

Yedi yıllık bir bekleyiş ardından bizlere PlayStation 5‘i sunmaya hazırlanan Sony, gerçekten dolu özelliklerle yeni bir çağ açmayı planlıyor.

1118567 widescreen playstation wallpaper 1920x1080 4kPlayStation 5‘in özelliklerinden birkaçı şu şekilde; AMD’nin RDNA 2-tabanlı işlemcileri, Ray Tracing, 16 GB GDDR6 RAM, SSD ve geriye dönük uyumluluk. DualSense adındaki yeni kontrol cihazı da bizlere sunulmuştu lakin henüz kasa tasarımı hakkında bir bilgimiz yok.

PlayStation 5’in fiyat aralığı nasıl olacak?

PlayStation5‘in 499 dolar ile 549 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

16 04 2019 ps5 potential release date playstation 5 launch games how powerful will the ps5 be everything we know or can speculate about

Tabi Coronavirus nedeniyle çıkış tarihi ertelenebilir, fiyatı değişebilir her şey olabilir. İlerleyen zamanlarda her şey kesinleşecektir. Umarız bizi üzecek gelişmeler meydana gelmez.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler