Cuma, Nisan 26, 2024

PlayStation 5’in yeni tanıtım tarihi belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere Sony, PlayStation 5 için 4 Haziran tarihinde düzenleyeceği etkinliği Amerika’da yaşanan ırkçılık karşıtı protestolar sebebi ile ertelemişti. Oyuncularla etkinliğin yeni tarihini paylaşmayan Sony, bu akşam yapılan bir paylaşım ile 11 Haziran tarihini işaret etti. İsterseniz detaylara geçelim.

PlayStation 5 tanıtım tarihi

11 Haziran tarihinde neler yapılacak ?

Hepinizin tahmin ettiği gibi 11 Haziran tarihinde PlayStation 5 oyun konsolunun tanıtımı yapılacak. TSİ saati ile 23:00’da gerçekleştirilecek olan bu etkinliği YouTube ve Twitch üzerinden canlı olarak izleyebileceksiniz.

Paylaşılan ekran görüntülerine göre bu etkinlik ile birlikte PlayStation 5 çıktıktan sonra bizlere sunulacak olan oyunların ilk bakış videoları oyuncular ile paylaşılacak.

sony playstation 5Sonyden Şaşırtan PlayStation 5 Kararı

Bu etkinlik kapsamında PlayStation 5 konsolunun tasarımının bizlere gösterilip gösterilmeyeceği ise henüz belli değil. Fakat bu etkinliğin PlayStation 5 ile oyuncular arasında bulunan soru işaretlerini büyük ölçüde gidereceğini düşünüyorum.

Haberimizin detayları burada son buluyor. Peki sizce PlayStation 5 beklentileri karşılayabilecek mi ? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler