Çarşamba, Nisan 24, 2024

PlayStation Plus Extra ve Plus Deluxe için Deneme Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde de kullanıma sunulan yeni PlayStation Plus abonelik sistemi epey bir ilgi gördü. Aslında yeni sistemin başlamasının üzerinden çok zaman geçmedi ama üye sayısı hızla artıyor. Sony ise sisteme daha da dikkat çekmek için yeni adımlar atıyor. En son PlayStation Plus Extra ve Plus Deluxe paketleri için bir deneme sürümü adımı atıldı.

Oyuncuların yeni paketleri denemesini sağlayacak olan adımla beraber, kısa süreliğine olsa da paketler ücretsiz kullanılabilecek.

PlayStation Plus Extra ve Plus Deluxe için 7 Günlük Deneme Süresi

Paketlere eklenecek olan yeni seçenekle beraber kullanıcıların 7 gün boyunca paketleri ücretsiz bir şekilde denemeleri sağlanacak.

Daha önce PlayStation Plus Extra ve Plus Deluxe üyesi olmamış olan kullanıcılar, yani yeni üyeler avantajdan yararlanabilecek ve ücret ödemeyecek.

1 hafta yani 7 günün sonunda Plus paketlerini kullanmaya devam etmek istemeyen kullanıcılar, üyeliklerini durdurabilecekler. Plus Extra ve Deluxe deneyimini seven kullanıcılar ise paketleri satın alarak kullanmaya devam edebilecek.

PlayStation Plus Extra ve Plus Deluxe

Şu an kontrol ettiğimiz zaman Türkiye sayfasında herhangi bir deneme paketi yok gibi gözüküyor. Fakat Sony, bu tür atılımları bölge bölge yapıyor.

Yani kısa süre içerisinde ülkemizde de paketler için deneme sürümleri kullanıma sunulabilir. Bu konuda beklediğimiz haber geldiği zaman içeriğimizi güncelleriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler