Perşembe, Mart 28, 2024

PlayStation Plus Ocak 2021 Oyunları Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, Ocak 2021’de ücretsiz olarak sunulacak olan PlayStation Plus oyunlarını açıkladı. PlayStation 5 tarafında Maneater ücretsiz olarak sunulurken PlayStation 4 tarafında Shadow of The Tomb Raider ve GreedFall ücretsiz olarak sunuluyor.

PlayStation.blog’da açıklanan tüm bu oyunlar 5 Ocak Salı gününden 1 Şubat Pazartesi gününe kadar ücretsiz olarak sunulacak. Maneater oyununu PlayStation 4 üzerinden ücretsiz olarak sahip olamayacağınızı belirtmekte de fayda var.

Maneater, büyük bir sahilde köpek balığı olarak yüzüp insanları çılgın şekillerle yiyip görevleri tamamlamaya çalıştığımız bir oyun. Oyunda suyun altında pek çok gezilip görülebilecek mekanlar da bulunuyor. Maneater’da Türkçe dil desteği bulunuyor. Ücretsiz veriliyorken tecrübe etmeniz gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Özellikle de eğlence arıyorsanız.

2013 yılında çıkmış olan Tomb Raider oyununun üzerine grafik anlamında kat kat koyulmuş, hikaye anlamında geliştirmeler yapılmış bir oyundur kendisi. Tomb Raider serisinin şu anda en son oyunu olan Shadow of The Tomb Raider, PlayStation Plus aracılığıyla ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor.

Bence kaçırılmaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Eğer, bir aksiyon-macera oyununa ihtiyacınız varsa kesinlikle denemeniz gereken bir oyundur.

Just Cause 4, Worms Rumble ve Rocket Arena dahil olmak üzere Aralık 2020 için PlayStation Plus oyunlarını henüz almadıysanız, 4 Ocak 2021 tarihine kadar vaktiniz bulunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler