Çarşamba, Nisan 24, 2024

PlayStation Plus Temmuz 2022 Oyunları Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yenilenen şekliyle ülkemizde de kullanıma açılan PlayStation Plus hizmeti artık çok daha zengin içeriklere sahip. Bir yandan oyuncuların dev oyun kütüphanelerine erişmelerine izin veren yeni abonelik sisteminde bir yandan da aylık ücretsiz oyun müjdeleri devam ediyor. En sonra PlayStation Plus Temmuz 2022 oyunları da ortaya çıktı.

Henüz resmi duyuru yapılması ama hangi oyunların geleceğini gösteren bir poster sızdırıldı. Bu posterle beraber bu ay göreceğimiz oyunlar için de sürpriz kaçmış oldu.

PlayStation Plus Temmuz 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Paylaşılan postere göre Temmuz ayında 3 oyun göreceğiz. Özellikle bir yapım epey bir dikkat çekecek. Şu an için fiyatı 469 TL civarlarında seyreden Crash Bandicoot 4 yapımından söz ediyoruz. Sızdırılan postere göre gelecek tüm oyunlar ise şöyle;

  • Crash Bandicoot 4 It’s About Time  – PS5 ve PS4 için gelecek
  • Arcadegeddon – PS5 ve PS4 için gelecek.
  • The Dark Pictures Anthology Man of Medan

PlayStation Plus Temmuz 2022 Oyunları

Şu an için oyunların ne zaman erişime açılacağı konusunda ek bir bilgi yok. Fakat çok kısa bir süre içerisinde resmi açıklamanın geleceğini de söyleyebiliriz. Zira Temmuz ayına zaten sayılı günler kaldı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler