Çarşamba, Nisan 17, 2024

PlayStation Plus’ın temmuz ayı için vereceği oyunlar belli oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyunculara verilecek olan üç oyun haricinde bir de PS4 teması hediye edileceği PlayStation Blog üzerinde açıklandı. Bunun yanı sıra PlayStation Plus‘ın 10. yılı kutlanıyor.

Bu fırsat PlayStation Plus’ın 10. yılına özel!

7 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında kütüphanenize ekleyebileceğiniz oyunlar şunlar: NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ve Erica. Beklentiler genelde yüksek olsa da hediye edilen oyunlar oyuncuları çok fazla tatmin etmiyor. NBA 2K20 geçtiğimiz aylarda indirimli bir şekilde 20 TL’ye satışa sunulmuştu.

PS Plus July Free Games 2020

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration da aynı şekilde uygun fiyata satışa sunulmuştu ancak oyuncular hediye edilen oyunlar karşısında biraz hayal kırıklığına uğradı.Dört adet hediyeyi temmuz ayında edinebilmek PlayStation Plus sahipleri için gerçekten güzel çünkü normal şartlarda sadece iki adet oyun hediye ediliyor.

NBA 2K20 her ne kadar geçtiğimiz aylarda 20 TL’ye satılmış olsa da satın alamayan oyuncular için güzel bir fırsat olmuş oldu. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration şu anda 134 TL’lik fiyatı ile PlayStation Store üzerinde satılıyor. NBA 2K20 şu anda 399 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. Erica ise 49 TL’lik fiyatı ile PlayStation Store‘da alıcılarını bekliyor.

playstation plus

Bu üç oyunun fiyatını toplayacak olursak eğer 582 TL’lik bir ücret bizi karşılıyor. Bu fırsatı geri çevirmek yanlış olur o yüzden elinizi çabuk tutun ve oyunları bir an önce kütüphanenize ekleyerek oynamaya başlayın 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler