Cumartesi, Nisan 20, 2024

PlayStation Showcase 2021 için Tarih Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir tweet ile birlikte PlayStation Showcase 2021 için tarih ve saat paylaştı. Oyun konsolu üreticisi devlerinin gerçekleştirdiği lansmanın ana odağı PlayStation Studios’un geliştirmekte olduğu oyunlar ve güncellemeler olacak. Şirketin yaptığı duyuru da lansmanın yaklaşık olarak 40 dakika süreceği belirtildi.

Lansmanda önümüzde ki dönemlerde piyasaya sürülecek oyunlardan ve yeniliklerden bahsedilecek. PlayStation Studios dışında başka hangi oyun stüdyolarının lansmanda duyuru yapacağı henüz belli değil fakat etkinlikte God of War, Ragnarock gibi indirme rekorları kıran oyunlar hakkında haberler almamız oldukça olası.

PlayStation Showcase 2021 etkinliğinde çok şey beklememiz mümkün, özellikle Sony gibi bir şirketin önderlik edeceği etkinlik olduğundan yeni oyunların dışında oyun dünyası için yeni teknolojilerin de sergilenmesi beklemek kaçınılmaz olacaktır fakat şirket beklentilerimizi düşürmemiz için yeni nesil PlayStation VR’ın bu etkinlikte tanıtılmayacağının altını çizdi.

Oyun dünyasını yakından ilgilendiren PlayStation Showcase 2021, Youtube ve Twitch platformları üzerinden ücretsiz olarak canlı yayınlanacak. Etkinlik 9 Eylül Perşembe günü Pasifik Saati ile 13:00 / 21:00 BST / 22:00 CEST’de canlı yayına başlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler