Cuma, Mart 29, 2024

Playstation VR’da Hangi Oyunlar Oynanabilecek ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk olarak karşımıza E3 2016 Sony etkinliğinde çıkan Playstation VR sanal gerçeklik gözlüğü için oynanabilecek oyun listesi yayınlandı. Sony tarafından yayınlanan listede aşağıdaki oyunların hepsini Playstation VR‘da oynayabilmek mümkün olacak. İşte Playstation VR oyunları ve detayları..

Playstation VR Gözlüğünde Hangi Oyunlar Oynanabilecek ?


Sony konferansında karşımıza çıkan yeni nesil sanal gerçeklik gözlüğü Playstation VR ile oynanabilecek tüm oyunların listesi açıklandı. 13 Ekim 2016 tarihinde satışa çıkacak olan Playstation VR sanal gerçeklik gözlüğünde toplamda 50 adet oyun bizleri bekliyor olacak. Ancak bu oyunların pek çoğu henüz satışa yetişmediği için ilk etapta 15 adet oyun oynanabilecek.

İlerleyen günlerde diğer oyunların da açıklanmasını beklediğimiz gibi, bu oyunlar HTC Vive ve Oculus Rift gibi rakiplerine göre çok daha büyük ve kapsamlı oyunlar diyebiliriz. Zaten oyunların içerisinde belli başlı isimleri görmek heyecan duymaya bile yetiyor. İşte şuan için kesinleşen Playstation VR çıkış oyunlarının tamamı.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler