Perşembe, Nisan 18, 2024

Pokemon Go Hesapları Paraya Dönüşmeye Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pokemon Go çılgınlığı tüm dünyada hızla devam ederken, artık kullanıcılar hesaplarını internetten satmaya başladılar. Pokemon Go oyuncuları topladıkları nadir pokemonlar ile binlerce dolara hesapları satışa çıkarttılar. İşte tüm dünyadaki Pokemon Go çılgınlığının paraya dönüşmüş hali haberimizde.

Pokemon Go Hesapları Satışa Çıktı

Dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden birisi olan eBay‘da Pokemon Go satışları ortalığı kasıp kavurmaya başladı. Oyuna ilk günden itibaren başlayan ve nadir pokemonları toplayarak o hesapları binlerce dolara satışa çıkartan kullanıcılar yakında köşeyi dönecek gibi görünüyor. Oyun henüz Türkiye’de resmi olarak yayınlanmadığı için, Türkiye’de böyle bir satış durumu henüz başlamış değil.

pokemon-go-hesaplar
eBay üzerinden satışa çıkartılan Pokemon Go hesaplarının fiyatlarına baktığımızda küçük dilimizi geri çekerek hayretle bakabiliyoruz. Bilirsiniz, Pokemon Go‘da nadir pokemonları yakalamak çok zordur. O yüzden uğraşmak istemeyen oyuncular eBay üzerinden hesapları çatır çutur satın almaya başladı. Şuanda oyunda maksimum 26 level bulunuyor. Onun dışında 15 level ve üstü hesaplar çok yoğun ilgi gördüğü gibi, hesapta bir de nadir pokemonlar varsa, o hesabın satılması an meselesi.

pokemon-go-hesap
Takım Seçmemiş Hesaplar Daha Pahalı

Ayrıca Pokemon Go hesaplarını satarken henüz takım seçmemiş kişiler de bulunuyor. Bu durum da hesabın fiyatını biraz daha yukarıya çekiyor. Fiyatlar minimum 15 dolardan başladığı gibi, binlerce dolara Pokemon Go hesabı bulabilmek mümkün. Bu takımlar arasında Team Instinc, Team Valor ve Team Mystic bulunuyor. Eğer bu hesapları incelemek isterseniz buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. Bakalım oyun Türkiye’de duyurulduktan sonra ne tür hesaplar satışa çıkacak biz de merakla bekliyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. 29 seviye olmama çok az kaldı. Pokemon Listem baya geniş.Pokedox ‘da sahip olduğum tür sayısı 102 cp si yüksek (2400,2223,2034 olmak üzere ve 19 tane 1000 cp üzeri) pokemonum var satmaya çalışsam alıcı bulur mu acaba ?

    • Merhaba,

      Pokemon Go’da hesap satışları Türkiye’de pek yaygınlaşmadı. Ancak oyunu fake GPS gibi yollarla kastıysanız eğer oyun Türkiye’ye resmi olarak gelince o hesaplar banlanıyor ne yazık ki. Eğer kasmadıysanız, çok rahat satabilirsiniz e-ticaret sitelerinde.

  2. el emeği göz nuru level 36 olmama az kaldı efsanevi kuş pokemonları hariç bütün pokemonlara sahibim acaba nereden satış yapaibiliriz fikri olan varmı tşeekkürler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler