Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Popüler POCO Modeli için HyperOS Güncellemesi Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

HyperOS güncellemesi için haberler ardı ardına geliyor. Sıra POCO modellerine geçmiş olacak ki popüler modeller de peşi sıra güncelleme almaya devam ediyor. Son güncelleme iddialı akıllı telefonlardan biri olan POCO F4 GT için yayınlandı. Tüm kullanıcılar için yayınlanmaya başlayan güncelleme, yeni işletim sistemini baz aldığı için arayüzün tüm yeniliklerini de akıllı telefona getirmiş oluyor.

POCO F4 GT için HyperOS Güncellemesi

Güncelleme Android 14 işletim sistemi üzerinden yükseliyor. Güncellemenin sürüm numarası da OS1.0.1.0.ULJCNXM olarak sunulmuş durumda. Ayrıca yeni güncellemenin Ocak 2024 itibariyle sunulan Android güvenlik yamalarını da getirdiğini belirtelim.

Güncelleme için diğer büyük artı Global sürüm olarak yayınlanmış olması. Bu da demek oluyor ki ülkemizde satılan F4 GT modelleri için de dağıtım başlamış oldu. Çok kısa süre içerisinde güncellemenin tamamlanmasını bekliyoruz.

POCO F4 GT

POCO F4 GT için düşünecek olursak, işletim sistemi bazında bunun son ya da sondan bir önceki büyük güncelleme olduğunu da söyleyebiliriz. Zira cihaz kutudan Android 12 tabanlı olan MIUI 13 ile çıkış yapmıştı. Sonrasında MIUI 14 sürümü geldi ve işletim sistemi de değiştirildi. Şimdi bir kez daha işletim sistemi ve arayüz değiştirilmiş oldu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler