Perşembe, Mart 28, 2024

Prince of Persia: The Sands of Time Remake Yine Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merakla beklenen Prince of Persia: The Sands of Time Remake belirsiz bir tarihe ertelendi.

2010’un The Forgotten Sands’tan beri piyasaya sürülen bir Prince of Persia oyunu görmedik.

3732832 pop

Prince of Persia: The Sands of Time her zaman serinin en iyisi ve hayranlarının çok sevgiyle hatırladığı bir oyun olarak kaldı. 2020’de ise The Sands of Time’ın 2021’de yeniden yapım olacağı açıklandı.

Oyunun ilk olarak Ocak 2021’de piyasaya sürülmesi gerekiyordu. Ancak tarihi belli olmayan bir erteleme aldı, artık oyunun çıkış tarihi yok, bu da birçok oyuncunun geleceğin ne getireceğini merak etmesine neden oluyor.

Bir tweet’te Ubisoft, kullanıcılara şunu söyledi: “Prince of Persia: The Sands of Time Remake‘i Eylül ayında duyurduğumuzdan beri, bu sevilen franchise hakkında sizden çok sayıda geri bildirim aldık. Geliştirme ekiplerimizi mümkün olan en iyi oyunu yapmaya yönlendiren, sizin tutku ve desteğinizdir. Bununla birlikte, Prince of Persia: The Sands of Time Remake sürümünün daha sonraki bir tarihe kaydırılmasına karar verdik.

Bu ekstra geliştirme süresi, ekiplerimizin orijinaline sadık kalarak taze hissettiren bir yeniden yapım sunmasını sağlayacaktır. Güncellemenin bir sürpriz olabileceğini anlıyoruz ve sizi Prince of Persia: The Sands of Time Remake‘in ilerleyişi hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bu arada, sürekli desteğiniz için hepinize teşekkür etmek istiyoruz.” dedi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler