Cuma, Nisan 19, 2024

Pro Evolution Soccer 2018’de Yer Alacak Türk Takımları Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pro Evolution Soccer 2018’de Yer Alacak Türk Takımları Belli Oldu. 14 eylül’de yani 2 gün sonra çıkacak olan PES 2018‘de 3 tane Türk takımı yer alacak. Ayrıca Türk milli takımı’da yer alacak. Bu 3 Türk takımı, Fenerbahçe, Beşiktaş ve son olarak Galatasaray

PES 2018 Neler Sunacak?

Oyun, diğer sürümlerine göre oldukça iyi bir konumda. Futbolcuların yüzleri formaları taraftar ve diğer öğeler daha canlı ve gerçekçi bir şekilde tasarlanmış.

Oyunu, oyuncular ön sipariş ile satın alabilecekler. Oyun iki farklı sürüm ile satışa sunulacak. İlk sürüm Premium Edition ikinci olan ise Legendary Edition. İlk sürümün kapağında Luis Suarez, ikinci sürümün kapağında ise Barcelona’nın yıldız oyuncuları yer alacak.

pes 2018 pch 1 1

Bu sürümlerden satın alan oyuncular, Pes Flash Bellek ve Steelbook kazanacak. Bunlarla birlikte MyClub adlı mod için dijital bonus kazanabilecekler. Oyun 2 gün sonra şu platformlar üzerinde çıkmış olacak. Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC‘de 5 farklı platformda çıkmış olacak. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler