Çarşamba, Nisan 24, 2024

Project xCloud’un, iOS tarafına gelmeyeceği kesinleşti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Project xCloud‘un, Android tarafına çıkışı kesinleşti ve tarihi de belirlendi. Bu durum iOS için belirsizdi ve en nihayetinde bu belirsizlik ortadan kalktı. Kısa zaman önce Microsoft‘un yapmış olduğu açıklama ile her şey netleşmiş oldu.

Project xCloud, 15 Eylül’de çıkış yapıyor!

Microsoft, yapmış olduğu açıklama ile Project xCloud‘un iOS platformu için gelmeyeceğini açıkladı. Project xCloud‘un Türkiye’ye geleceği de belirtildi lakin Türkiye’de hemen çıkış yapmayacağını ilerleyen zamanlarda çıkış yapacağı belirtildi.

Project xCloud controllers 1280x720 1

Çıkış yaptığı takdirde ne gibi yorumlarla karşı karşıya kalacak bilinmez ama Project xCloud kendinden söz ettirmeyi başaracaktır. Android temelli akıllı telefon ve tabletler ile uyum sağlayacağı belirtilen Project xCloud‘un, geniş cihaz yelpazesi ile birçok kullanıcının beğenisini toplayacaktır diye düşünüyorum.

Yalnız bu konu hakkında bir ayrıntı mevcut. Bu servisi kullanabilmek için sadece kontrol cihazı satın almanız yeterli olmayacak. Servisi kullanabilmek için aynı zaman Xbox Game Pass‘in Ultimate sürümünü de satın almanız gerekecek.

xbox game project

Bu servisi rahatça kullanabilmek için bir şeye daha ihtiyacınız var o da yüksek hızlı bir internet. Günümüzde internet konusundaki çeşitli sıkıntılar devam etmekte. Özet geçmek gerekirse bu servisi kullanabilmek için Xbox Game Pass Ultimate, Xbox kontrol cihazı ve yüksek hızlı bir internete ihtiyacınız olacak.

Her ne kadar güzel bir servis olsa da ülkemizde ne denli satış rakamlarına ulaşır bilemeyiz. Project xCloud‘un Türkiye’de çıkış yaptığı tarihten itibaren gidişatı hakkındaki çeşitli bilgileri sizlerle paylaşacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler