Cuma, Mart 29, 2024

PUBG Lite Artık Tamamen Kapanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın düşük sistem gereksinimlerine sahip PC’ler içi geliştirdiği ve oynaması ücretsiz versiyonu PUBG Lite,

Üzülerek söylüyorum ki artık tamamen kapanıyor.

pubg lite 1280x720 1

Oyunun resmi sitesi dün kapatıldı, artık yeni indirme yapılamıyor. 29 Nisan’da hizmet tamamen sonlandırılacak. 29 Mayıs 2021 tarihinde ise oyuncu desteği tamamen kapatılacak.

Aslında PUBG Lite geliştirici ekibinin tamamen PUBG: NEW STATE bölümüne geçmesinden sonra az çok bu durumun olacağını tahmin ettim. PUBG Lite‘ın uzun süredir geliştirilmesi durmuştur. Bu süreçte gerek hileler gereğinden fazla arttı ve herhangi bir çözüme ulaşılmadı. Gerekse oyuna herhangi bir yenilik eklenmedi.

Çoğu düşük PC gereksinime sahip olan oyuncuları üzdüğünün farkındayım. Şahsen ilk çıktığında bende kendim böyle bir projenin olmasına sevinmiştim, ne yazık ki buraya kadarmış. Üzülmeyin derim.

Yayıncı Krafton’un konu hakkında yaptığı açıklama:

Bizimle birlikte olan müthiş sayıda PUBG LITE severin tutkusu ve desteği için son derece minnettarız. COVID-19 pandemisinin zorlu zamanlarında PUBG LITE’ın taraftarlarımıza güvende kalmanın eğlenceli bir yolunu sunduğunu umuyoruz.

Ne yazık ki uzun uzun düşündükten sonra hizmeti kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolcuğumuz için zaman doldu. Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 29 Nisan 2021’de sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.

Oyun ekibinin yazdığı yazıya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

8 YORUMLAR

  1. Pubg New State mk

    Pubg Lite ın Yeri Ayrı Zevki Ayrı
    Bir Haber Geliyormuş “playerunknown’s battlegrounds Kapanma Kararı Değişti Kapanmıyor Keyifle Oynayabilirsiniz!” Ne Güzel Olur

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler