Cumartesi, Nisan 20, 2024

PUBG Mobile Gizemli Orman Modu, 1 Haziran’da yayında!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık 3 gün önce Twitter üzerinden yapılan duyuru doğrultusunda PUBG Mobile Gizemli Orman Modu, 1 Haziran tarihinde oyuncularla buluşacak. Bakalım yeni mod oyunculara neler sunacak.

PUBG Mobile, oyuncularına gerçekten önem veriyor

PUBG Mobile‘a devamlı olarak yeni etkinlikler ve güncellemeler getiriliyor. Bunun sonucunda ise oyuncular daha keyifli vakit geçiriyorlar.

En son gelen güncelleme ile oyun içerisine ağrı kesici veya enerji içeceği alınabilen otomatları oyuna eklemişlerdi. Bu tür ufak ufak güncellemeler ile oyuncuların oyundan aldığı keyfi bir üst seviyeye taşıyabiliyorlar.

PUBG Mobile Mysterious Jungle

Twitter’da yapılan paylaşımda “Orman ihtiyacınızı karşılar…. tabi nereye bakacağınızı biliyorsanız” şeklinde bir yazı yazılmış. Bu paylaşım haricinde yeni gelecek mod için birçok paylaşım yapılmış ve her paylaşım yeni gelecek mod hakkında çeşitli gizemler içeriyor.

Paylaşılan görsellerin birkaçında sıcak hava balonu göze çarpıyor. Yüksek ihtimalle oyun içerisinde sıcak hava balonunu kullanabileceğiz. Oyuncuların oyundan alacağı keyfi yükseltmek amacıyla iyi düşünülmüş bir yenilik olmuş denilebilir.

PUBG Mobile Mysterious Jungle

Daha detaylı bilgilere erişebilmemiz için 1 Haziran’ı beklemeliyiz. Bakalım daha ne tür yenilikler PUBG Mobile oyuncularını bekliyor olacak 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler