Cuma, Nisan 26, 2024

PUBG PC Ücretsiz Oldu! Nasıl Alınır? 

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG PC ücretsiz olacak iddiaları Aralık ayından beridir gündemde. Hatırlayanlar olacaktır bu konuda paylaşımlarda da bulunmuştuk. Oyunun ne zaman ücretsiz olacağı konusunda ilk etapta kesin bir açıklama yoktu. Sızıntılar vardı. Bir kez daha sızıntılar doğru çıktı ve oyun söylendiği tarihte yani bugün ücretsiz olarak verildi.

Yapımın ücretsiz hale getirilmesiyle beraber akla gelen de çok soru oldu. Önce oyunu nasıl ücretsiz olarak elde edebileceğiniz konusunda bilgiler verelim. Sorular sonra gelecek.

PUBG PC Ücretsiz Olarak Nasıl İndirilecek?

Aslında bunun için çok fazla bir şey yapmanıza gerek yok desem yeridir. Oyun ücretsiz oldu ve Steam üzerinden de tamamen ücretsiz olarak veriliyor. Yine de bilmeyenler için bir kısa anlatım yapmak istiyorum.

  • İlk yapacağımız oyunun Steam sayfasını açmak. Bunun için direkt olarak bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

PUBG PC ücretsiz

  • Oyunun sayfasını açtığınız zaman “Oynaması ücretsiz – Oyunu Oyna” şeklinde bir bölüm göreceksiniz. Yeşil butona tıklayın ve oyunu kütüphaneye ekleyin.
  • Artık oyun ücretsiz eklenmiş oldu. İndirme işlemini yapın ve artık yapımı oynayabilirsiniz.

Ek not: Tabii ki bu işlemcileri yaparken Steam hesabınıza girmiş olmanız lazım.

Oyunun ücretsiz olduğu haberini verdik. Oyunu nasıl ücretsiz olarak hesabınıza ekleyeceğinizi de belirttik. E o zaman ne kaldı? Artık sorulara geçiyorum.

PUBG PC ücretsiz

PUBG PC Ücretsiz Sürüm için Merak Edilenler

Oyun süresiz bir şekilde mi ücretsiz oldu?

  • Evet. Belli bir süreliğine ya da oynama sınırlı değil, yapım tamamen ücretsiz oldu.

Neden Oyunu Tamamen Ücretsiz Yaptılar?

  • Kesin bilgi var diyemeyiz ama bana soracak olursanız çok fazla ücretsiz Battle Royale yapımı var ve Krafton mücadele etmek için böyle bir yol seçti.

Hileye Karşı Bir Ek Koruma Olacak mı?

  • Tabii ki oyun ücretsiz olunca hemen oyuncuların aklında bir soru işareti oluştu. En çok gelen soru, oyunda artık hile yapanların sayısı artar mı sorusu. Tabii ki artabilir. Yapım bunun için ek bir önlem aldı mı göreceğiz.
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler