Perşembe, Mayıs 2, 2024

PUBG Yeni Güncellemede Üç Arabasına Yakında Kavuşuyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanların dünya genelinde en çok oynanan oyunlarından bir tanesi olan PUBG yani nam-ı diyar PlayerUnknown’s Battlegrounds bir kaç gün içerisinde gelecek olan güncelleme ile birlikte üç yeni araca kavuşacak. Bu araçlardan ilkinin modeli belli oldu. Diğerlerinin modelleri ise tahmin ediliyor.

Hangi Araçlar Gelecek ?

Aşağıdaki görselden de anlayacağınız üzere PUBG ekibi oyunun kalitesini bozmadan ‘eski tip’ araçlar ile güncellemelerine devam ediyorlar. Yeni güncelleme ile gelecek olan araç ise eski tip bir Volkswagen minibüs. Aracın içerisine iki kişi binebiliyoruz fakat arka sürgülü kapısını açıp minibüs gibi doluşamıyoruz.

Zaten bu tip araçları kullanırken insan daha büyük haz duyuyor. Gidip PUBG gibi bir oyuna lüks araçları koymanın da bir anlamı yok. Ancak sanki silah tarafını biraz daha zenginleştirseler çok daha iyi olacak gibi. Yeni güncellemenin boyutunun ise 1 GB civarında olacağı düşünülüyor. Ancak güncelleme için henüz net bir veriliş tarihi bulunmuyor.

pubg volkswagen minibus

Oyunda Kaç Araba Var ?

Oynayan arkadaşlarımız zaten bileceklerdir. Fakat biz PUBG‘ye yeni başlamayı düşünen arkadaşlarımız için yine de bir listeleme ihtiyacı duyduk. Şuanda PUBG‘de toplamda üç araç bulunuyor. Gelecek güncelleme ile birlikte bu sayı altıya çıkacak. Peki bu araçlar hangileri ?

* Buggy (Arazi Aracı)

* Motosiklet (tek ve seleli)

* Arazi Jipi

* Volkswagen Minibüs (Marka gizli)

* Arkası açık kamyonet (Yeni)

* Dört kişilik yine eski model taksi (Yeni)

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler