Perşembe, Nisan 25, 2024

PUBG’ye Bu Kış Karlı Harita Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG yeni bir güncelleme haberini duyurdu. PUBG’ye bu kış karlı harita geliyor.

Dünya’nın en çok oynanılan oyunlarından birisi olan PUBG yeni bir güncelleme ile oyuncuları kendine çekecek. Oyunun başlarında varolan yağmurlu Erangel’ı hatırlayanlarınız vardır. Oyundan yağmurlu haritanın kaldırılmasının ardından, bu kış karlı harita bizleri karşılayacak.

9 Haziran tarihinde basın konferansları başlayan E3 2018 etkinliklerinde 10 Haziran Microsoft‘un günü idi. Microsoft’un gününde ise PUBG’den sevindirici bir haber geldi. Bu kış PUBG yeni bir güncelleme alacak.

Karlı Harita’nın Bulunduğu PUBG Trailer’ı Yayınlandı!

Aslına bakacak olursak detaylı bir bilgi söz konusu değil. PUBG dün E3 2018 etkinliklerinde Microsoft’un hazırladığı bir video ile karlı haritasını duyurdu. Hazırlanan videoda oyunun en başı, içerdiği haritalar ve oynanış yer alırken; Son kısmında ise bir sürpriz yer alıyordu.

PUBG bu kış alacağı güncellemenin ilk detayını sundu. Bu kış büyük bir güncelleme ile oyuna kar haritası gelecek. Peki harita nasıl olacak? Bunun hakkında net bir bilgi yer almıyor. Ancak PUBG, Twitter’da paylaştığı bir gönderi ile haberi doğruladı.

Bizce bu kış gelecek olan karlı harita oyuna bambaşka bir hava katacak. Oyunun gerçekçiliğini son derece yükseltecek. Aynı zamanda karlı havada savaşmak oyuncular için oldukça zevk verici olacaktır.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler