Cumartesi, Nisan 20, 2024

Pumpkin Jack 24 Şubat’ta PlayStation 4 için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pumpkin Jack, Nicolas Meyssonnier tarafından geliştirilen ürkütücü bir aksiyon platform oyunudur.

Ekim 2020’de diğer platformlar için piyasaya sürülmüştür. Şimdi ise PlayStation 4 için geliyor.

PumpkinJack Haber 00

Yeni bir fragman, bekleyebileceğiniz türden bir şeyi sergiliyor: temel savaş, tüyler ürpertici ortamlarda platform oynama ve her türlü hayaleti ve hortlağı savuşturma. Cadılar Bayramı’ndan çıkarılsa bile eğlenceli bir yolculuk olabilir gibi görünüyor.

Pumpkin Jack, 24 Şubat 2021’de PS4’te piyasaya sürülecek. Türkçe altyazı desteği de sunmakta.

Oyunun tanıtım yazısı

Pumpkin Jack, Balkabağı lordu olan Jack’i kontrol edip zaten yozlaşmış olan topraklara içimizdeki korkuyu sonuna kadar aşıladığımız bir oyundur! Klasik “iyi & kötü” masallarının aksine, kötülüğün hakim olması için uğraştığımız bu oyunda iyiler her zaman kaybediyor!

Çizgi Filmleri Andıran Renkli Atmosfer – Yüksek kalitede ışıklandırma ile oluşturulan, birbirinden güzel atmosfere sahip bölümlerin birini bitirip, diğerine başla!

Hayatın İçin Savaş! – Her türlü kötülüğün kol gezdiği bu diyarda hayatta kalmak için her silahta ustalaşman, her komboyu eksiksiz yapman ve tüm bunları yaparken düşmanın hareketlerine de dikkat etmen gerekecek!

Aman Kafaya Dikkat! – Yeri geldiğinde “Bir elin nesi var iki elin sesi var.” atasözünden yola çıkarak, balkabağı kafanı kullanıp çeşitli bulmacaları çöz ve yolculuğuna farklı bir lezzet kat!

Yanındaki Dostlarına Güven – Yolculuğun boyunca asla yalnız kalmayacaksın. Seni her zaman takip eden ‘uzun menzilli’ bir karga ve akıl hocan olan baykuş sana her zaman yardımcı olacak.

Bu Amansız Mücadeleye Katılarak Kötülüğün İyiliği Ezmesine Yardımcı Ol! İblis’in bizzat kendisinden gelen bir emirle Bunaltı Krallığı’nda bir maceraya atılarak, benliklerini kaybetmiş yaratıklara karşı koyarken, yoldaşlarının yardımıyla kötülüğü her köşeye bulaştır! Huysuz bir Baykuş ve kasvetli bir Karga ile arkadaşlık et!

Yeni fragman videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler