Çarşamba, Nisan 24, 2024

Qualcomm, Snapdragon 712 Yonga Setini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Qualcomm önümüzdeki dönemlerde piyasaya sürülecek olan orta segmentte bulunan akıllı telefonlar için geliştirmiş olduğu Snapdragon 712 yonga setini duyurdu. Geçen sene tanıttığı 710 yonga setine benzerlik gösteren yeni işlemcinin birçok teknik detayının aynı kaldığı görülüyor. Daha iyi bir performans ve hızlı şarj desteği sunan yonga seti kısa bir süre içerisinde piyasaya sürülecek.

Qualcomm Snapdragon 712 Teknik Özellikleri

Qualcomm’un geçen sene piyasaya sürdüğü 710 yonga seti gibi, 712’de 10 nm üretim süreci ile geliştirilmiş. 8 çekirdekli Kyro 360 çekirdeklerini barındıran yonga setinin saat hızı %10 oranında bir artış yaşadığı ve 2.3GHz saat hızlarına çıktığı görülüyor.

Adreno 616 grafik ünitesi tekrar yer aldığı yonga setinde X15 LTE modeli de değişmedi, buda X15 modeminin ne kadar iyi bir iş yapmaya devam ettiğini gösteriyor.

07 qualcomm snapdragon 712 nowy soc dla drozszych smartfonow 0

Yeni yonga seti gerçek anlamda kablosuz kulaklık deneyimi yaşatmak için şirketin TrueWireless Stereo Plus teknolojisini destekliyor. Orta segmentte adını sıkça duyacağımız Snapdragon 712 yonga seti önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler