Çarşamba, Nisan 24, 2024

Quantum Replica PS4, Xbox One ve Nintendo Switch’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

PQube ve ON3D Studios, Quantum Replica’nın 2021’de Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Fragman, Alpha’nın biçim değiştirirken kendine baktığını ve çatı katındaki geçişi ve cihaz kullanımını gösteren çok kısa oyun parçalarını sergiliyor.

Quantum Replica

quantum replica 02

Başlık, 2084 yılında distopik bir geleceğin fütüristik bir vizyonunda geçer Dünya, Sendika olarak bilinen kontrolcü bir organizasyona cevap verir. Bu zalimlerin yönetimi altında, yurttaşlar, her günü atlatmak önemli bir meydan okumayla zor hayatlara katlanıyor. Ana karakter Alpha, kayıp anılarını bulmaya çalışırken bu yozlaşmış şehirde gezinmeli ve nihayetinde şehrin ayağa kalkmasına ve Sendikaya karşı savaşmasına neden olacak isyan kıvılcımı olmalıdır.

Oyuncular, eyalet polisi, sıkı güvenlik ve ağır silahlı patronlarla savaşırken beş bölgede zamanın ve gizliliğin manipülasyonundan yararlanıyor. Bölgeler arasında hareket ettikçe zorluk giderek arttığından, çeşitli araçlar, silahlar ve yetenekler stratejik oyunlara izin verecektir.

Quantum Replica ilk olarak 31 Mayıs 2018’te PC platformu için çıkış yapmıştı. 2021 yılında ise PS4, Xbox One ve Nintendo Switch’e çıkış yapması planlanıyor.

Oyun tanıtım yazısı

Dünya şehirleri, büyüyüp metropolitan bölgeler haline gelmiş vaziyette. Bu bölgelerden en büyüğü gün geçtikçe artan nüfusunu ve işletmesini kontrol altında tutmak amacıyla hükümet tarafından tamamen kapatıldı. Şehirde yaşayan her canlı, kayıt altına alınmış, şehrin fonksiyonlarını yürütmekle sorumlu bir Yapay Zekâ tarafından attığı her adım izlenen ve yönlendirilen bir vatandaş.

Quantum Replica’da, şehre izinsiz giren birisisiniz – tanınmayan, kayıt altına alınmamış ve nasıl becerdiyse bu uçsuz bucaksız mega şehrin yüksek teknolojiden kalbine girmeyi başarmışsınız. Ancak geçmişteki ya da gelecekteki amaçlarınızdan bir şey hatırlamadığınız ve güvenlik güçleri tarafından en çok aranan kişi ilan edildiğiniz şu durumda, şehirdeki cevap arayışınız hiç kolay olmayacak.

Saklanacak yeriniz yok ve tek sığınağınız zamanın ta kendisi. Şehirde her an her yerde olan yapay zekanın her şeyi gören gözünden kaçmak ve peşinizden gelen muhafızları atlatmak için zamanı manipüle edin. Şehri keşfedip varoluşunuz hakkında ipuçları ararken, üzerinde ustalaşabileceğiniz çeşitli zaman manipülasyon becerileri keşfedeceksiniz. Zamanın gölgesinde, çabuk ve görünmeden hareket edip, birdenbire ortaya çıkarak muhafızları alaşağı edin! Hack becerilerinizi kullanarak şehrin daha ötedeki kesimlerine erişim sağlayın ve nihayetinde kim olduğunuzu ve neden orada bulunduğunuzu keşfedin…

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler