Salı, Nisan 23, 2024

Rainbow Six Extraction için Yeni Fragman Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Montreal, birinci şahıs nişancı oyunu Rainbow Six Extraction‘ı tanıtan yeni bir fragman yayınladı.

Oyun, Ocak 2022’de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.

wallpapersden.com ubisoft tom clancy s rainbow six extraction 1280x720

Fragmanın başlangıcı, Extraction dünyasını kuran bir açılış sinematiğinin parçalarını gösteriyor. Rainbow Six Extraction, sizi ve Operatör ekibinizi sürekli gelişen bir uzaylı tehdidine karşı karşıya getiren 1-3 oyunculu bir kooperatif deneyimidir. Düşman bölgelerine tehlikeli gezileri başarıyla tamamlamanız gerekecek, ancak yolunuza çıkacak çok sayıda tehditle karşı karşıya kalacaksınız.

Oyunda, oyuncuları diken üstünde tutması gereken birkaç ilginç dönüş var – düşen Operatörler kurtarılana kadar MIA olacak ve ayrıca bir koşu sırasında kilidini açtığınız tüm zor kazanılmış yeteneklerinizi kaybedebileceğiniz baş gösteren bir tehdit var.

Rainbow Six Extraction‘ın çıkış tarihi başlangıçta bu yıl için belirlenmiş olsa da, resmi bir tweet’e göre Ocak 2022’ye ertelendi.

Oyun, tüm platformlarda çapraz oynamayı ve çapraz kaydetmeyi destekleyecek ve Ubisoft Plus abonelik hizmetinde mevcut olacak.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler