Cuma, Nisan 26, 2024

Rainbow Six: Siege, 70 Milyon Oyuncuyu Aştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rainbow Six: Siege, şüphesiz olarak Ubisoft’un en büyük başarı öykülerinden birisi haline geldi. Oyun en başta kısmen içerik eksikliğinden yakınılsa da, oyun hem Ubisoft’tan hem de oyunun hayranlarından sürekli destek gördü. İlk çıkışından neredeyse 6 yıl sonra Rainbow Six: Siege 70 milyon oyuncuyu geçti.

rainbow six siege 70 milyon oyuncuyu asti 1

Ubisoft‘un en son kazanç bildirisi sırasında yayıncı, taktiksel çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyununun 2020 yılı boyunca 15 milyon yeni oyuncu kazandığını ve toplamda kayıtlı oyuncu sayısının 70 milyon düzeylerini aştığını açıkladı.

rainbow six siege 70 milyon oyuncuyu asti 2

Bu başarı hakkında yorum yapan Ubisoft CEO’su Yves Guillemot, “Bu oyunla ilgili şaşırtıcı olan şey, güçlü bir şekilde büyümeye devam etmesi” dedi. Rainbow Six: Siege’nin başarılı bir oyun olduğu inkar edilemezken, Ubisoft’un satılan gerçek kopyalar hakkında kesin ayrıntılar vermek istememesi oyunun ne kadar başarılı olduğunu doğru bir şekilde açıklama yolunda suyu bulandırıyor.

rainbow six siege 70 milyon oyuncuyu asti 3

Dean Takahashi tarafından bildirildiği üzere Guillemot’un Rainbow Six: Siege için gelecekteki umutları, oyunun zamanla fiziksel e-spor etkinliklerine yönelimi oldukça daha fazla destek alacağı yönünde.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler