Cuma, Nisan 26, 2024

Razer Hammerhead True Wireless Pro Earbuds Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Razer bugün THX Sertifikalı ses ve gelişmiş hibrit Aktif Gürültü Önleme özellikli Razer Hammerhead True Wireless Pro kulaklıklarını duyurdu. Standart Hammerhead True Wireless kulaklıklar gibi, bu yeni Pro modelinde dokunmatik kontroller ve sesli yardım uyumluluğu, Bluetooth 5.1 bağlantısı ve şarj kutusu ile uzatılmış pil ömrü bulunur. Pro kulaklık başlıkları ayrıca ter ve su sıçramasına karşı koruma için IPX4 olarak derecelendirilmiştir.

Oyuncu ekipmanları ile tanınan Razer, son dönemlerde son kullanıcıya hitap eden kablosuz minik kulaklıklar ve onun haricinde oyunculara odaklı cep telefonları üzerinde de çalışmalar sergiliyor. Şirketin en son aksesuar ürünlerinden Hammerhead True Wireless Pro Earbuds, kullanıcılara Aktif Gürültü Engelleme özelliği gibi profesyonel bir yeniliğin haricinde gelişmiş ses deneyimini de sunuyor.

Fiyatlandırma

Razer Hammerhead True Wireless (TWS) Pro Earbuds‘ın fiyatlandırma konusunda karşımıza iki farklı seçenek çıkıyor. Bunlardan birincisi Pro Earbuds iken ikincisi Razer THS Case for Hammerhead True Wireless Pro özel kutusu. Standart sürüm199.99 dolar iken Razer THS Kutusu ise 30 dolardan satılıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler