Perşembe, Nisan 25, 2024

Razer Project Linda Adında Telefonu TouchPad’e Gömen Laptop Geliştirdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Razer Project Linda ismi size bir yerlerden tanıdık gelebilir. Zira firma bir kaç ay öncesinde bunun sinyallerini instagram sayfalarında vermişti. Şimdi CES 2018 fuarında Razer Project Linda laptopu tüm ihtişamı ile oyun severlerin karşısına çıktı. Ancak şimdiye kadar gördüğünüz tüm laptop modellerinden farklı olarak.

TouchPad’e Telefonu Gömün

Şaka yaptığımı filan sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Hatırlayacak olursanız Razer bir de akıllı telefon sektörüne girerek orada da telefon çıkartmıştı. Şimdi hem laptopu hem de telefonu tek bir platformda birleştirerek mükemmel bir iş başarıyor.

Razer Project Valerie‘dan sonra gördüğümüz en heyecan verici şeylerden bir tanesi olan Razer Project Linda bu yıl CES 2018 fuarının en gözde cihazlarından bir tanesi olmaya aday. Cihaz hem Samsung’un DeX Station’u hem de Windows Continuum’un bir araya gelmiş versiyonu gibi. İçerisine Razer akıllı telefonu yerleştirerek bu sayede telefonun ekranını laptopta kullanabiliyor aynı zamanda touchpad gibi görev görebiliyor.

Telefonu laptopun içine yerleştirdiğiniz anda otomatik olarak dokunmatik yüzey devreye giriyor ve kullanmaya başlıyorsunuz. Şimdiye kadar geliştirilen belki de en ilginç ve en mükemmel özelliklerden bir tanesi ile karşı karşıyayız hocalar.

razer project linda 002

razer project linda 003

razer project linda

Razer Project Linda içerisinde bulunan 53 Wh pil sayesinde 9 saatlik aktif kullanım imkanı sunuyor. Öte yandan akıllı telefonu takmak için, dörtgen alanın içinde bulunduğu ve geri çekilebilen Type-C USB portuna takıyorsunuz. Buna UI Sentio masaüstünün özelleştirilmiş sürümü olarak bakıyorlar.

Razer bu cihazı daha iyi üretkenlik sağlayabilmek adına medya, web, kelime tabanlı uygulamalar ve projeler için ideal olduğunu söylese de ne kadar verimli kullanılabilir orası şuan için soru işareti. Öte yandan Razer Project Linda‘nın şuan için fiyatı belli değil.

Hemen aşağıdaki videodan ürünün prototipini inceleyebilir ve konu hakkında görüşlerinizi yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

VİDEO

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler