Cuma, Nisan 26, 2024

Razer, Raptor Adını Verdiği Yeni Oyuncu Monitörünü Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyunculara yönelik donanım geliştirmesiyle tanıdığımız sektörün önemli isimlerinden biri olan Razer, e-spor oyuncularına yönelik geliştirdiği Raptor adındaki yeni oyuncu monitörünü CES 2019’da kullanıcıların beğenisine sundu.

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES’in açılmasıyla birlikte firmalar yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Fuarda tanıtılan ürünlerden biri ise Razer’ın yeni oyuncu monitörü oldu.

Razer Raptor’un Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Razer, CES 2019 fuarının açılmasıyla birlikte tanıttığı yeni oyuncu monitörü Raptor 4 ms tepkime süresine sahip. Tabiki bu tepkime süresi Motion Blur yani hareket bulanıklılığı azaltıldığı takdirde 1 ms’ye kadar düşüyor.

2560×1440 piksel çözünürlüğe sahip IPS bir panel ile gelen Raptor, 27 inçlik bir büyüklüğe ve 2,3 mm kalınlıktaki çerçevelere sahip. Ekranın kendisi, hızlı yanıt süresi verebilmek için AMD’nin Radeon FreeSync teknolojisini destekliyor. 144 Hz ekran tazeleme oranına sahip oyuncu monitörü 420 nit parlaklıkta canlı renkler ve derin siyah renkler için HDR özelliğine sahip. 

Başlıksız 2 3

Oldukça ilginç bir tasarıma sahip olan Razer’ın yeni oyuncu monitörü Raptor, mat siyah bir dış yüzeye ve alüminyum bir tabana sahip. Razer Synapse 3 uygulamasını kullanarak özelleştirebileceğimiz özel bir alt stand üzerine oturan monitör kablo karmaşasını önlemek için arka tarafında bulunan kablo yönlendirme kanallarını kullanıyor.

HDMI, DisplayPort, USB-C ve USB-A 3.1 dahil olmak üzere çeşitli bağlantı noktalarını destekleyen Raptor, bu yıl içerisinde ABD ve Kanada’da 699,99$ fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler