Cuma, Nisan 19, 2024

Razer Yayıncılar İçin Işıklı Kamera Çıkardı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Razer bugün yayıncılar için 2 yeni ürün çıkardı. Razer Seiren X isimli taşınabilir mikrofon ve selfie ışıklı Razer Kiyo isimli web kamera ürünleriyle insanlar ne kadar bu tür ürünleri tercih etmese bile işin içine Razer girdiği için fazla sayıda kaliteyi tercih edecek insan vardır.

Razer Kiyo isimli yeni çıkan ışıklı kameranın üzerinde 12 adet led bulunuyor ve kameranın 12 farklı ışık seviyesi de kontrol edilebiliniyor. 30 FPS 1080p ve 60 FPS 720p çekim seçenekleri olan 4 megapiksel bu kamera yayıncıların favori programları olan Open Broadcaster Software ve XSplit ile uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Ürün 1.5 metre kırılmaz USB örgü kabloya sahip ve satış fiyatı 100 dolar.

razer yayincilar icin isikli kamera cikardi razer kiyo

Işıklı kamera teoride gayet güzel duruyor fakat olayın bir de diğer yüzü var. Büyük yayıncılar ya da küçük yayıncılar çoğu zaman ilk ışığa önem verip softbox kullanmaya başlıyor ve ışık sorununu yok ediyor. Aynı zamanda Razer‘ın mikrofonları da yayıncılar tarafından pek tercih edilmiyor. Ama yayıncıların çoğu mekanik klavye ve fare için Razer ürünlerini tercih ediyor.

Razer Seiren X isimli mikrofona gelecek olursak Razer’in yayıncıların kalbine daha da girmek için yaptığı en yeni üründür kendileri. Ürünün titreşimleri engellemek için bir çok gelişmiş özelliği bulunuyor. Ses gecikmesini sıfıra indirmiş olan ürün bilgisayara USB ile bağlanıyor. Fiyatı ise aynı Razer Kiyo gibi 100 dolar.

razer yayincilar icin isikli kamera cikardi razer seiren

Razer ürünleri tasarlarken ve geliştirirken yayıncılarla etkileşim halinde olduklarını ve test ettiklerini söylüyor. Ürünlerin her ikisi de yayıncının seyahat edip oyun oynayabilmesi amacıyla taşınabilirlik ön planda olacak şekilde tasarlanmış.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler