Cuma, Nisan 19, 2024

Realme 2 Pro Tanıtıldı! Realme 2 Pro’nun Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli üst düzey akıllı telefon üreticilerinden bir olan Oppo‘nun alt markası olan Realme’nin yeni telefonu Realme 2 Pro resmi olarak tanıtıldı.

Oppo‘nun alt markası Realme’nin üçüncü akıllı telefonu olan Realme 2 Pro bugün düzenlediği basın etkinliğiyle resmen tanıtıldı. Realme’nin önceki modelleri sadece Çin ve Hindistan‘da satışa sunuluyordu. Yeni çıkacak olan Realme 2 Pro global pazarda da yer alacak.

Realme 2 Pro’nun Özellikleri Neler?

Realme’nin yeni telefonu Realme 2 Pro ekran tarafında 6.3 inç Full HD bir ekran kullanacak ve ayrıca su damlası olarak tabir edilen minimalist bir çentikle gelecek. Cihaz gücünü Snapdragon 660 yonga setinden alıyor. Cihazın ram ve depolama alanına bakacak olursak 3 farklı seçenekle gelecek. 4GB/64GB, 6GB/128GB ve 8GB/256GB farklı seçeneği bulunuyor.

Realme 2 Pro resmi olarak tanitildi Snapdragon 660 islemci 8 GB RAM103688 2

Realme 2 Pro’nun kamera tarafına bakacak olursak 16 MP + 2 MP çözünürlüğünde ve f/1.7 diyafram değerinde yatay olarak konumlandırılmış çift arka kamerası bulunuyor. Ön kamera tarafında 16 MP çözünürlüğünde ve f/2.0 diyafram değerinde ön kamerası bulunuyor. Realme 2 Pro’nın arka kamerasının alt tarafında parmak izi okuyucu bulunuyor. Cihazın 3500 mAh değerinde bataryası bulunuyor ancak cihazda hızlı şarj desteği bulunmuyor.

Realme 2 Pro Fiyatı Ne Kadar?

Cihaz piyasaya siyah, açık mavi ve koyu mavi olarak üç farklı renk seçeneği ile gelecek. Cihazın 3 farklı ram ve depolama seçeneği ile geleceğinden bahsetmiştik. Realme 2 Pro’nun 4GB/64GB modeli 192 dolar6GB/64 GB modeli 220 dolar8GB/128 GB modeli ise 250 dolar‘dan satışa sunulacak. Bu cihaz Global pazara çıkmayı planlıyor ve Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Bence özelliklerine bakacak olursak cihaz üst düzey bir cihaz gibi duruyor fakat orta sekment olarak değerlendirmek daha doğru olur. Çünkü bunun gibi cihazlar belirtilen özellikleri gibi performans vermiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler