Salı, Mart 19, 2024

Realme 3 Pro Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo’dan ayrılarak yoluna devam eden Realme, bugün Hindistan’da düzenlemiş olduğu lansman ile beraber yeni modeli olan Realme 3 Pro’yu tanıttı.

Realme 3 Pro Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Realme’nin yeni akıllı telefonu Realme 3 Pro, 6.3 inç büyüklüğünde FULL HD+ bir ekran ve su damlası adı verilen çentik ile beraber geliyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 710 yonga setinden alan cihazın grafik ünitesi kısmında Adreno 616 bulunurken , iki farklı RAM ve depolama alanına sahip versiyon ile kullanıcılarla buluşacak. Bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde 256GB’a kadar arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 16 MP çözünürlüğünde birincil kamera ile 5MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumuna ev sahipliği yaparken ön tarafında ise 25MP çözünürlüğünde selfie kamerası eşlik edecek.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan Realme 3 Pro, Color OS 6.0 arayüzü ile beraber çıkacak. 20W hızlı şarj destekli 4.050mAh kapasiteli bir bataryası bulunacak olan akıllı telefon, ne yazık ki USB Type-C bağlantı noktası yerine micro USB bağlantı noktasını kullanıyor. Ayrıca Çift SIM (4G), Bluetooth 5.0, GPS / GLONASS, Wi-Fi a / b / g / n / ac, FM radyo, , 3.5mm jakı gibi bağlantı noktaları da bulunuyor.

gsmarena 012

Karbon grisi, Nitro mavisi ve yıldırım moru olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan cihazın, 4 / 64GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 200 dolardan başlayacakken 6 / 128GB versiyonu ise 245 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler