Salı, Mart 19, 2024

Realme 5 Pro Geekbench Testinde Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin, Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticisi Realme’nin 20 Ağustos tarihinde tanıtacağı yeni akıllı telefonu Realme 5 Pro bugün Geekbench testinde ortaya çıktı. Bu özellikler ile beraber firmanın yeni cihazını orta – üst segmentte konumlandırması bekleniyor.

Geekbench testinde realme – RMX1971 kod adı ile kendine yer bulan bu yeni modelin aldığı sonuçlarına bakıldığında ise tekli çekirdek testinde 1143, çoklu çekirdek testinde ise 4618 puan almayı başardığı görülüyor.

Realme 3 Pro modelinde de bulunan Qualcomm’un Snapdragon 710 yonga setinden gücünü alacak olan cihaza 8GB RAM eşlik ediyor. Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan Realme 5 Pro’nun, bazı söylentilere göre Snapdragon 712 yonga setine sahip olacağı konuşuluyor. Bu yüzden bu dörtlü kamera kurulumuna sahip akıllı telefonun hangi yonga seti ile geldiğini görmek için resmi duyuruyu beklememiz gerekecek.

gsmarena 001 2

48MP çözünürlüğe sahip Sony IMX586 sensör ve VOOC Flash Charge 3.0 desteği gibi birkaç özelliği çoktan onaylayan firmanın yeni telefonunun tüm özelliklerini ve fiyatını yukarıda da belirttiğimiz gibi 20 Ağustos tarihi itibariyle tam olarak öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler