Cuma, Nisan 26, 2024

Realme 9 Pro için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticisi Realme, geçtiğimiz Realme 9i isimli akıllı telefonunu piyasaya sürdü ve bugün şirket 16 Şubat’ta 9 serisinin Pro modelini tanıtacağını resmi olarak duyurdu. Realme 9 Pro serisi, Hindistan ve Avrupa dahil olmak üzere küresel çapta piyasaya sürülecek ve etkinlik canlı olarak yayınlanacak. Lansman etkinliğini Realme’nin resmi Facebook sayfasından ve YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Realme 9 Pro+ teknik özellikleri neler olacak?

realme 9 pro serisi lansman afişi
Realme 9 Pro için Lansman Tarihi Belli Oldu! 2

Afişe baktığımız zaman şirketin “Series (Seri)” kullandığını görüyoruz ve bu da demek oluyor ki Realme, 16 Şubat’ta birden fazla model tanıtarak 9 serisini genişletecek. Shenzhen merkezli üretici, Realme 9 Pro+ modelini tanıtacağını önceden resmi olarak onayladı ve tasarım da dahil olmak üzere bazı bilgilerine sahibiz.

Akıllı telefon MediaTek’in Dimensity 920 5G yonga setinden güç alacak ve ekran içi parmak izi teknolojisine sahip AMOLED panel ile birlikte gelecek. Sağlık teknolojileri tarafında Kalp Atış Hızı Monitörü desteğine sahip olan Realme 9 Pro+ arka tarafta Optik Görüntü Sabitleme teknolojisine (OIS) sahip 50MP çözünürlüğünde Sony IMX766 ana kamera sunan üçlü kamera kümesini barındıracak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler