Cuma, Mart 29, 2024

Realme GT Neo 3, Şirketin Resmi Web Sitesinde Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir hakkında birçok bilginin internete sızdığı Realme GT Neo 3, şirketin Hindistan web sitesinde ortaya çıktı ve Realme GT Neo 2’nin halefi olacağını resmi olarak doğrulamış oldu. Ayrıca ilgili web sayfası akıllı telefonun Hindistan’da gerçekleşecek olan resmi lansmanın yakın olduğunu doğruluyor.

Web sitesi akıllı telefonun varlığını kanıtlarken herhangi bir teknik özellikten bahsetmiyor ama yine de sızıntılar sayesinde akıllı telefon hakkında bir çok bilgiye doğru ya da yanlış olsa da zaten aşinayız.

Realme GT Neo 3 bilinen teknik özellikleri:

Daha önceki sızıntılar ve iddialara göre Realme GT Neo 3, 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inçlik Full HD+ AMOLED ekrana sahip olacak. Konfigürasyon tarafında 8GB ile 12GB RAM seçeneği sunarken depolama alanı tarafında ise 128GB/256GB ve 512GB depolama alanı sunması bekleniyor.

MediaTek’in Dimensity 8100 işlemcisinden güç alması beklenilen akıllı telefon arka tarafta 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 8MP çözünürlüğünde ve 2MP çözünürlüğünde yardımcı kameralardan oluşan üçlü kamera kümesine sahip olurken ön tarafta 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerasına sahip olacak.

Yazılım tarafında Realme UI 3.0 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemi çalıştıracak ve enerjisini 150W hızlı şarj desteği bulunan 4500 mAh’lik bataryadan alacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler