Cuma, Mart 29, 2024

Realme Q3T Resmi Olarak Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ekim ayının sonlarına doğru sızdırılan Realme Q3t, bugün resmi olarak tanıtıldı. 144Hz yenileme hızına sahip ve 600 nit tepe parlaklığa sahip 6.67 inç Full HD Plus ekran ile geliyor, ekranın sol üst köşesinde özçekim kamerası için bir nokta çentik bizleri karşılıyor. Şirket akıllı telefonun sahip olduğu özçekim kamerasının çözünürlüğü hakkında resmi bir bilgi vermese de önceki sızıntılar 16MP çözünürlüğe sahip olduğunu iddia etmişti.

Cihazın arka tarafına gelecek olursa 48MP birincil ana kamera, monokrom kamera ve 4cm’ye kadar yakın mesafe çekimi için makro kameranın bulunduğu bir kamera kümesi yer alıyor.

Realme Q3T akıllı telefonu gücünü Qualcomm’un Snapdragon 778G yonga setinden alıyor ve Android 11 işletim sistemi tabanlı Realme UI 2.0 arayüzü ile geliyor. 8GB RAM ve 256GB depolama alanı ile gelen cihaz Dinamik RAM Genişletme (DRE) özelliğini de destekliyor ve RAM’i neredeyse 5GB’a kadar genişletmenize olanak sunuyor.

Akıllı telefonun çerçevesinde bir parmak izi okuyucusuna yer alıyor ve 5G bağlantı teknolojisini destekliyor. 5000 mAh batarya ile gelen cihaz kutu içerisinden çıkan 30W adaptörle şarj oluyor, 25 dakikalık bir şarj süresi kullanıcıya yüzde 50’ye varan oranlarda doluluk oranı sunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler