Cumartesi, Nisan 20, 2024

Realme V25, Geekbench’te Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

3 Mart itibariyle Çin’de piyasaya sürülecek olan Realme V25, karşılaştırma platformu Geekbench’te ortaya çıktı ve bir takım teknik özelliklerini lansman öncesinde öğrenmiş olduk. RMX3475 model numarasıyla listelenen akıllı telefon sertifikasyon sitesine göre Qualcomm’un Snapdragon 695 yonga setinden güç alacak ve Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor olacak, 6GB/8GB ve 12GB RAM seçenekleri sunacak.

Shenzhen merkezli üreticilerinden Realme, henüz V25 modeli hakkında henüz resmi açıklamalarda bulunmadı fakat şirket tarafından yayımlanan görsellerde akıllı telefonun tasarımının az çok neye benzeyeceğini biliyoruz. Özellikle Realme V25’in arka panelinin güneş ışığına maruz kaldığı zaman renginin maviden kırımızıya dönüşen fotokromik bir katmana sahip olacak.

Realme V25, Geekbench'te Ortaya Çıktı! 2

Şirket tarafından paylaşılan V25 görüntüleri, TENAA ve Geekbench tarafından açıklanan bilgileri derlediğimiz zaman Realme V25, Snapdragon 695 yonga setinden güç alacak, 6.6 inçlik 120Hz yenileme hızına sahip Full HD+ LCD ekrana sahip olacak, yazılım tarafında Realme UI 3.0 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştıracak ve çerçeveye monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna sahip olacak.

Akıllı telefon USB Type-C portuna sahip olacak ve 33W’a kadar şarj hızı sunan 5000 mAh kapasiteli bataryadan enerji alacak. Ön tarafta 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alırken arka tarafta 64MP çözünürlüğünde ana kamera ve iki adet 2MP çözünürlüğünde yardımcı kameralar bulunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler