Cuma, Nisan 19, 2024

Red Dead Redemption 2 PC’ye mi Geliyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar Games‘in oyun konsolları için özel ürettiği Red Dead Redemption oyunu, bu yıl ikinci bölümü ile tekrar gündeme geliyor. Hayranları tarafından PC platformu için de getirilmesi istenen oyun ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Buna göre Red Dead Redemption 2 PC için gelebilir.

Piyasaya sürüldüğü 2010 yılından beri özellikle PC sahipleri için ısrarla beklenen oyun Red Dead Redemption, bu yıl ikinci bölüm ile tekrar oyun severler ile buluşacak. Batının fırtınalı arazilerinde aksiyon dolu kovboy macerası yaşatacak oyun şu ana kadar sadece oyun konsolları için duyurulmuştu. Ancak Rocstar Dev. LinkedIn profiline göre oyun PC için de gelebilir. 

Rockstar Games daha önce GTA V’i önce konsollar için duyurmuş ve yayınlamıştı. Aradan geçen bir yıl sonunda oyun güncellenmiş şekilde PC platformuna da sunulmuştu. 2014 yılından bu yana oyun kırılmadık rekor bırakmazken Steam’de hala çok satanlar listesindeki yerini koruyor. Hal böyle olunca firmanın Red Dead Redemption için de benzer bir yol haritası çizmesi ve oyundan elde ettiği karı katlaması ön görülüyor

red dead redemption 2 pc

Nitekim Rockstar Games’in geliştirici hesabı olan Rockstar Dev. profili, geçtiğimiz gün profil sayfasında Red Dead Redemption 2 için ‘PC platformu için de kullanılabilir’ olduğunu paylaştı. Henüz yapımcı firma tarafında net bir açıklama bulunmasa da ilerleyen dönemlerde Red Dead Repemption 2 için PC sürümü görebilme ihtimalimiz bulunuyor. Üstelik GTA V’de gördüğümüz gibi oyun, Online içerikleri ile güncellenerek gelebilir.

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de XBOX One, One X, PS4, PS4 Pro için yayınlanacak. Oyunun PC için çıkıp çıkmayacağı kesin değilken konsol mimarilerinin benzer olması bu alanda büyük umutlar getiriyor. Gelişmeleri birlikte takip edeceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler