Çarşamba, Nisan 17, 2024

Red Dead Redemption 2 Videosu Oyunun Amacını Ortaya Çıkarttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar Games yeni gizemli oyunu Red Dead Redemption 2 ile oyun severlerin aklını çelmeyi sürpriz bir çıkış işe başarmıştı. Şimdi de Red Dead Redemption 2 için tanıtılan video oyunun amacını ortaya çıkartarak fikir sahibi olmamızı sağlıyor.

Red Dead Redemption 2 Neler İçerecek ?

Zaten videoyu izlerken göreceksiniz; oyun tamamen vahşi batı serüveninde devam ettiği gibi, 1911 John Marston maceralarının devamı niteliğinde olacak. Videoda “Beni dinle. Zamanı geldiğinde koşman ve arkana bakmaman gerekecek. Bu iş burada bitti.” sözleri ile “ne olur acaba lan oralarda ?” yorumları ile kafaları karıştırıyor.

Oyunda bir çete lideri olarak bize verilen görevleri yerine getireceğiz. Aslında iyi veya kötü tarafta olup olmadığımız konusunda bir fikir henüz edinemedik. Fakat bolca vahşi batılı, atlı ve silahlı Red Dead 2 oynayacağımız kesin.

Oyunun senaryosu çıkış videosundan belli. Zaten arkasında Rockstar olduğu için gerisine pek bakmamak gerektiğini düşünüyorum. Read Dead Redemption 2 hatırlarsanız ilk olarak PS4 ve Xbox One oyuncuları için çıkacaktı. PC oyuncuları ise yine 5-6 aylık bir sürenin zarfından oynamaya başlayacaktı. Bu konuda oyun severler bir imza kampanyası başlatarak PC’ye gelmesi için Rockstar‘dan medet umacaklar. Ancak bu ihtimal crack yaparak oynayan free oyuncular olduğu için çok düşük.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler