Cuma, Nisan 26, 2024

Red Dead Redemption 2’de İlginç Bir Hata Keşfedildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı çıkış ile oyun dünyasını yeniden sallayan Red Dead Redemption 2, her geçen gün farklı haber ve gelişmelerle gündeme gelmeye devam ediyor. Satış rekorları kıran yeni oyun Red Dead Redemption 2’de ilginç bir hata keşfedildi.

Çıkış yaptığı gün itibari ile ilk üç günde 725 milyon dolar değerinde satış rakamına ulaşan Red Dead Redemption 2, uzun yıllardır oyun konsolları tarafında beklenen kaliteli bir yapımdı. İçerdiği vahşi batı ve kovboyluk maceraları ile çarpıcı hikayesini oyunculara sunan oyun, elbette şu sıralar oyun dünyasında en çok konuşulan oyun durumunda. Hal böyle olunca sürekli oynanan oyunda ilerleme kaydedildikçe farklı hatalar ve içerikler keşfediliyor.

rockstar games red dead redemption 2 006

Birkaç gündür özellikle Twitter kullanıcıları tarafından bildirilmeye başlanan ilginç bir hata, oyunun hala buglar içerdiğini gösteriyor. Buna göre oyun içerisinde bulunan haritada, Rodos bölgesi yakınlarında bir yol bulunuyor. Yoldan at üzerinde geçmeye çalıştığınızda ise ilginç bir şekilde atınızın alev aldığını ve temas ettiğiniz anda karakterinizin de aynı şekilde alev alarak yandığını görüyorsunuz. İşin garip kısmı yolda herhangi bir obje ya da başka bir şey bulunmuyor.

Oyuncular tarafından keşfedilen bu olayın bir çeşit bug olduğu düşünülüyor zira bu tür Easter Egg’ler ile daha önce karşılaşılmamıştı. Muhtemelen ilerleyen günlerde oyuna gelecek güncellemeler ile bu hata ortadan kaldırılacaktır.

26 Ekim’de piyasaya sürülen oyun, PS4 ve XBOX One sistemleri için sunulmuştu. Oyunun yakın zamanda PC’ye gelip gelmeyeceği ise hala muamma. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler