Salı, Nisan 23, 2024

Redmi 8 Çok Yakında Tanıtılıyor !

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Redmi, yeni cep telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Uzun süredir tanıtılması beklenen Redmi 8 gün yüzüne çıkıyor. Performans olarak giriş-orta segmentte kendine yer bulabilecek uygun fiyatlı Redmi 8 9 Ekim‘de tanıtılacak.

pchocasi.redmi 8

Redmi ailesinin son aylarda yakalamış olduğu bir başarı bulunuyor. Özellikle Redmi Note 7’den çok fazla olumlu geri dönüş alan Redmi rüzgar kendi yönüne doğru eserken başarıyı devam ettirmeyi planlıyor. Redmi 8’in teknik özelliklerine yakından bakalım.

Redmi 8 gücünü Snapdragon 439’dan alıp 5.000 mAh pil kapasitesi ile kendinden fazlasıyla söz ettirecek gibi gözüküyor. 8 Megapiksel çöznürlüğünde ön kameraya sahip olan Redmi 8’in arka tarafında ise 12 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera ve 2 megapiksel değerinde bir derinlik algılayıcısı bulunuyor.

Ekran teknolojisine göz attığımızda HD+ çözünürlük ile karşılaşıyoruz. 64 GB dahili hafıza ve 4GB Ram kapasitesi sunan Redmi 8, USB-C ve kulaklık girişine yer vermesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 9 Ekim’de tanıtılacak olan Redmi 8’in 100 dolar bandında bir fiyatla bizleri karşılaması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler