Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi Note 10 5G için MIUI 14 Güncellemesi Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

MIUI 14 güncellemelerinde ikinci perde devam ediyor. Güncelleme alan modellerin sayısı da sürekli artış gösteriyor. En son Redmi Note 10 5G modeli için de güzel haber geldi. Söz konusu model için MIUI 14 güncellemesi Avrupa ve EEA için yayınlandı.

Redmi Note 10 5G için MIUI 14 Dönemi

Xiaomiui tarafından paylaşılan habere göre güncelleme sonrasında telefonda sürüm numarası V14.0.3.0.TKSIDXM olarak değişti. Sürüm numarasından da anlaşılacağı gibi güncelleme Android 13 üzerinden sunulmuş durumda.

Orta segment birçok modele Android 12 üzerinden gelen güncelleme, Redmi Note 10 5G için Android 13 temelli olarak gelmiş olacak.

Redmi Note 10 5G

EEA ve Avrupa bölgeleri için yayınlanmaya başladığı belirtilen güncellemenin tüm cihazlara ulaşması ise biraz zaman alacak diyebiliriz. Zira Xioami, güncellemeleri parça parça sunuyor. Güncelleme haberlerinde bu uyarıyı yapıyoruz ama bir kez daha yapmış olalım.

Cihazınızda güncelleme göremiyorsanız, kısa vadede düzenli olarak kontrol etmenizi öneririm. Ne yazık ki bazı cihazlar erken bazı cihazlar geç güncelleme alıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

    • Merhaba,

      Dağıtım başladıktan sonra genelde kısa süre içerisinde güncellemeler tamamlanıyor. Tüm Redmi Note 10 5G cihazlarının kısa süre içerisinde güncelleneceğini düşünüyorum. Bu konuda bir gelişme olursa, haberimizi güncelleriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler