Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi Note 11 için HyperOS Güncellemesi Geliyor! Ama…

Paylaş

silkroad gaminggentr

HyperOS güncellemeleri Redmi serisine de sunulmaya başlandı. En son Redmi Note 12 modelleri için güncellemelerin hazırlandığından söz etmiştik. Yeni gelişmeye göre şimdi de Redmi Note 11 modeli için güncelleme geliyor. HyperOS ile yeni bir deneyim sunacak olan akıllı telefonların güncellenmesi noktasında ise önemli bir detay dikkat çekecek. Güncelleme gelecek evet ama bu güncelleme amiral gemisi modellerinden farklı olacak.

Redmi Note 11 HyperOS Güncellemesi Android 13 Tabanlı Olacak

Yeni güncelleme diğer birçok modelde olduğu gibi Android 14 temelinden yükselmeyecek. Akıllı telefona verilen sürüm Android 13 üzerinden gelecek. HyperOS’un Android 14 temelli bir arayüz olduğunu düşünecek olursak bu durumda Redmi Note 11 akıllı telefonlarında bazı özelliklerin çalışmayacağını da söyleyebiliriz.

Güncellemenin Android 14 sürümünden ne gibi farkları olacağı konusu ise şu an için net değil. Bu konuda daha net karşılaştırma için güncellemenin tamamen yayınlanmasını beklemek gerekecek.

Redmi Note 11

Güncelleme sonrasında akıllı telefonun sürüm numarasının da OS1.0.1.0.TGCMIXM olarak değişeceğini belirtelim. Xiaomiui kaynağında yer alan bilgilere göre söz konusu güncellemenin dağıtımı için Şubat ayını beklemek gerekiyor. Tabii ki tüm Redmi Note 11 kullanıcıları güncellemeyi ne zaman alır onu bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

    • Belki şey yapabilirler çünkü redmi note 11 ın Android 14 desteği var diye biliyorum Android 13 tabanlı çıkar Android 14 güncellemesi sonra gelir diye düşünüyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler