Pazar, Eylül 8, 2024

Redmi Note 14 Pro İlk Kez Bu Kadar Net Görüntülendi

Redmi Note 14 Pro’nun render görüntüleri paylaşıldı. Telefonun tasarımı baştan sona değişiyor. Teknik detaylar için de yeni bilgiler var.

Paylaş

Note serisinin bir sonraki Pro modeli olacak olan Redmi Note 14 Pro’nun render görüntüleri sızdı. Sızdırılan render görüntüsü, kamera diziliminin nasıl değişeceğini ve arka kapak tasarımının ne kadar yenilikçi olacağını ortaya koyuyor.

Render görselleri beklenen tasarım değişikliklerini de net olarak göstermekte. Bir önceki nesil ile karşılaştırıldığı zaman, net olarak daha geniş bir kamera alanıyla karşılaşacağımızı anlıyoruz.

Redmi Note 14 Pro Yeni Bir Kasa Dizaynına Sahip Olacak

Telefonda kamera dizilimi baştan sona değişecek. Bir önceki modelde kameralar üst üste sıralı olarak gelmiş ve tek bir alan üzerinde kamer dizilimi sunulmuştu. Bu modelde ise kamera alanı tam ortaya alınacak ve kare bir yapıda sunulacak.

Oldukça geniş bir kamera alanına yer verilmesinin yanında, alan içerisinde yer alan kameraların sayısı da artacak. Bu modelde 3 kameranın olacağını görüyoruz. Flaş ışığı da kamera alanını tamamlayan detay olacak.

Bu alanın metal çerçeve ile tasarlanmış olması da yine telefonun tasarımsal olarak öne çıkmasını sağlayacak. Tasarım kısmında son dikkat çeken bölüm ise malzeme. Render görsellerinden sonra markanın arka kapak kısmında yapay deri kaplama ve cam seçeneklerini sunacağı iddia edildi. Tabii ki henüz doğrulama yok.

Redmi Note 14 Pro’nun render görüntüleri

Redmi Note 14 Pro Teknik Özellikleri için Beklentilerimiz

Telefonun teknik özelliklerine gelince, yine sızıntılardan yola çıkılan beklentiler var. Buna göre yeni modelde ilk değişen kameralar olacak.

BENZER:  Samsung Galaxy Z Flip 6 Tasarımı Böyle Olacak! Sızan Görseller

Ana kamerada 108 MP değerinde geniş açılı bir lens kullanılacak. İkinci kamera kısmında 8 MP ultra geniş açı lensi ve üçüncü kısımda ise 2 MP değerinde derinlik sensörü karşımıza çıkacak. Tüm bu kurulum, bir önceki seriye göre daha iyi bir kamera kurulumunun geleceğini gözler önüne seriyor.

Tek değişim kameralar kısmında olmayacak. Redmi Note 14 Pro modeli teknik açıdan da daha güçlü bir akıllı telefon olacak. Telefonda Snapdragon 7 Gen 3 işlemcisi yer alacak. Amiral gemisi kadar olmasa da orta segment modeller içerisinde en iddialı işlemcilerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Bunun dışında 12 GB gibi çok iddialı bir RAM kapasitesi sunulacak. Maksimum olarak 256 GB depolama alanı seçeneği de göreceğiz.

Son olarak ekran kısmından söz edecek olursak, bu modelde de AMOLED bir ekran sunulacak. 1.5 inç AMOLED ekranda, Full HD+ çözünürlük değeri bekleniyor.

Tabii ki telefon için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Özellikler fiyat, çıkış tarihi ve satılacak bölgeler gibi bilgiler için tanıtım tarihini bekleyeceğiz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler