Cuma, Nisan 19, 2024

Redmi Note 9 Pro Gerçek Görüntüleri Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok kısa bir süre sonra tanıtılması beklenen Redmi Note 9 Pro modeli akıllı telefonlar için bu kez kutu görselleri yayınlandı. Kutu görsellerinin yayınlanmasının ardından tasarım konusunda merak uyandıran detayları da görmüş olduk.

Redmi Note 9 Pro kare şeklinde kamera alanıyla gelecek

Yeni seri akıllı telefonların kutu görsellerinin yayınlanmasının hemen sonrasında ilk olarak kamera tasarımının nasıl olacağını görmüş olduk. Tam olarak ortalanmış bir kamera alanının kullanılacağı akıllı telefonda kare şeklinde kamera alanı öne çıkacak.

Arka kısımda herhangi bir parmak izi sensörünün olmadığını da ekleyelim. Muhtemelen markanın parmak izi sensörlerini güç butonuna taşıdığını görmek mümkün olacak. Bu özelliklerin dışında Redmi Note 9 Pro akıllı telefonları teknik kısımda da iddialı gelecek.

Redmi Note 9 Pro

Telefonun içerisinde Snapdragon 720G serisi işlemciler bulunacak. Yenilenmiş olan işlemcilere ek olarak 6 GB RAM miktarının sunulması söz konusu olacak. Ekran kısmında ise 6.67 inçlik bir Full HD+ panel karşımıza çıkacak.

İş kameralara geldiği zaman 48 MP değerinde ana arka kamera bizi karşılayacak. 8 MP ultra geniş açılı bir ikinci kamera 5 MP makro çekim kamerası ve derinlik algılama sensörü de diğer detaylar arasında. 5020 mAh değerinde batarya ve 18W hızlı şarj desteğiyle beraber gelecek yeni serinin yarın tanıtıma çıkması bekleniyor. Kaç farklı modelin geleceği, Redmi Note 9 serisinin renklerinin neler olacağı gibi soruları da böylece cevaplayabileceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler