Çarşamba, Mayıs 1, 2024

Redmi Pad Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tablet pazarında da boy gösteren Redmi, yakın zamanda ilk modeli Redmi Pad için tanıtım yapmıştı. Tabletin Türkiye’de de satışı yapılacağı söylenmişti. İşte bu konuda merak edilen detaylar belli oldu.

İki farklı versiyon ile ülkemizde satışa sunulacak olan tabletin, Türkiye fiyatının nasıl bir seviyede olacağı da ortaya çıktı. Gelin hem fiyatlara bir bakalım hem de tabletin özelliklerini değerlendirelim.

Redmi Pad Teknik Özellikleri Nasıl?

Önce bir teknik özelliklerden söz etmek lazım. Yeni tablet, akıllı telefonlarda da karşımıza çıkan ince kasa tasarımıyla geliyor. Bu yönüyle oldukça kullanışlı olarak gözüken tablet, 10.61 inçlik ekran boyutuna sahip.

Ekranın çözünürlük değeri 2K ve yenileme hızı da 90 Hz olarak belirlenmiş. Ekran özellikleri gayet güzel gözüküyor. Özellikle çözünürlük değeri tatmin edici.

Donanıma geldiğimiz zaman ise işlemci olarak MediaTek Helio G99 tercihi yapıldığını görüyoruz. Çok üst düzey bir işlemci deneyimi beklemeyin ama fiyat aralığı için makul gözüküyor.

8000 mAh değerinde batarya, 1 TB’a kadar arttırılabilir hafıza, 4 hoparlör, MIUI for Pad arayüzü, 18W hızlı şarj desteği, 4 GB ve 6 GB RAM bellek seçeneği de tabletin diğer dikkat çeken özellikleri.

Redmi Pad

Redmi Pad Fiyatı Nasıl?

Gelelim asıl soruya. Fiyat nasıl? Hemen aşağı iki model için bir fiyat listelemesi yapalım.

  • 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla beraber – 5.399 TL
  • 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla beraber – 5.099 TL

Tüm bu özellikleri ve fiyatıyla beraber Redmi Pad, Türkiye pazarında istediğini alacak mı göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler