Cuma, Mart 29, 2024

Resident Evil 2 (2019) Steam’de Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Resident Evil serisinin yeni oyunu Resident Evil 2 (2019) sonunda Steam’e eklendi. Ancak fiyatı ilginç.

Capcom tarafından geliştirilen oyun aslında konsollarda biraz daha yaygın olarak oynanılıyordu. Resident Evil 2’nin çıkışı tabiki ilk önce konsollara oldu. PS4’lerde oldukça rağbet gören oyun 25 Ocak itibarı ile Steam mağazasına eklendi.

Korku, vahşet ve zombiyi konu alan oyun tüm oyuncuların dikkatlerini üzerine çekiyor. Tabi yüksek grafikleri ve kaliteli oyun mekaniğide oyuncuları cezbetmeye yetiyor. Zombi, korku ve vahşeti konu edinen oyun bence 2019’a damga vuracak.

resident evil 2 1

Gelelim fiyatına. PS4 için olan versiyonları internet üzerinde 220-320 TL arasında satılıyor. Hatta PS Store’da tam 316 TL gibi bir fiyata sahip. PC versiyonunun Steam’deki ilk fiyatı ise tam 399 TL. PS4 ile PC arasında bu denli bir fark olması oyuncuları üzüyor. Keza oyuncuların büyük çoğunluğunun PC kullandığını göz önünde bulundurduğumuzda bu durum biraz can sıkıcı geliyor.

Oyunu incelemek ve Steam’de satın almak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Umarım oyunun fiyatı güzel bir indirime girer. Yoksa bu fiyatlara satın almak biraz sıkıntı olacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler