Perşembe, Nisan 25, 2024

Resident Evil 7 BioHazard İçin Yeni Psikopat Frangman Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

CAPCOM yapımı olan Resident Evil yeni serisi için oyun severleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Yeni yayınlanan Resident Evil 7: BioHazard frangmanında korku dolu anlara tanık oluyoruz. Ayrıca oyunun çıkış tarihi ve detayları da belli oldu.

Resident Evil 7: BioHazard Geliyor!

Hatırlarsınız, Resident Evil oyunu yıllardır oyun severlerin yakından takip ettiği, yeri geldiğinde aksiyona tanık olduğu, sürekli bir telaşın içerisinde yer aldığı ve korkunun hiç eksik olmadığı sevilen bir oyundu. Ancak geliştirici ekip bir süredir hikaye yazmakta zorlandığı için yeni oyunun piyasaya çıkıp çıkmayacağı konusunda bilgi bulunmuyordu. Son noktayı oyunun geliştiricisi olan BioHazard koydu. 

NOT: Bu arada roma rakamı ile temsil edilen VII rakam olarak 7 anlamına geliyor. Normaldir, bilmeyenler için ufak bir hatırlatma yapmak istedim.

resident_evil_7_biohazard
Resident Evil VII için Haziran ayında bir Beginning Hour demosu yayınlanmıştı. Bu demo kısa süre içerisinde 3 milyonu aşkın indirmeye ulaştığı için, hala oyunu merakla bekleyen büyük bir kitlenin olduğunu söyleyebilirim. Aynı zamanda birazdan aşağıda izleyeceğiniz frangmanda tüylerinizin diken diken olacağını söyleyelim.

Frangmanda Baker ailesinin yanında masada kendimizi bulacağız. Pek de sevimli olmayan bu aile çok heyecanlı ve kanı kaynayan kişiliklere sahip bireyler olarak göze çarpıyor. Hele masanın etrafında psikopat bir babanın yaptığı hareketler sizi daha da heyecanlandırabilir.

VR için de optimizasyonu yapılan Resident Evil 7 BioHazard için yayınlanan yeni frangmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyun 24 Ocak 2017 tarihinde PC, PS4 ve Xbox platformlarında satışa çıkacak.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler