Cuma, Nisan 26, 2024

Resident Evil 9 Apocalypse Sızdı! Oyun Ne Zaman Çıkacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Capcom tarafından sunulan ve korku oyunu sevenlerin mutlaka bildiği Resident Evil serisi, en son Village yapımıyla karşımıza çıkmıştı. Yakın zamanda yeni DLC paketleri de duyurulmuştu. Fakat bizim gözümüz serinin devam oyunundaydı. İşte devam oyunu Resident Evil 9 Apocalypse için yeni bir sızıntı gerçekleşti.

Çinli forumlarda ortaya çıkan sızıntılar, oyun hakkında az da olsa bilgi sağlamış oldu. Tabii ki baştan belirtelim ki henüz resmi bir şey yok.

Resident Evil 9 Apocalypse Hakkında Neler Söyleniyor?

Bir kere ilk sızıntı oyunun adıyla alakalı. Oyunun adının Apocalypse olacağı iddia ediliyor. Kıyamet anlamına gelen bu isim, serinin dokuzuncu oyununu yansıtmak için güzel bir seçim gibi gözüküyor.

Oyunun hikayesine gelince, yine sızıntılara göre bu kez oyuncuların gizemli bir ölüm olayını incelemesi gerekecek. Korku dolu bir kasabada gerçekleşen ölümü araştıracağız ve arkasındaki sır perdelerini aralamaya çalışacağız.

Resident Evil 9 Apocalypse

Tabii ki oyunda yine korku unsuru başrolde olacak. Bu kez bize dost gözüken yaratıklar, mistik güçler ve hayaletler olacak deniyor.

Yeni oyun için şimdilik gelen bilgiler bu şekilde. Tekrar hatırlatmak gerekirse, bu bilgiler şimdilik sızıntıdan ibaret. Sızdırılan bilgiler ne zaman doğrulanır ve resmi açıklama ne zaman gelir belli değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler