Perşembe, Nisan 25, 2024

Rocket League, Epic Games üzerinde ücretsiz hâle geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün akşam saat 18.00 itibarıyla Epic Games üzerinde ücretsiz hâle gelen Rocket League, pek çok kullanıcıyı mutlu etti. 7 Temmuz 2015 tarihinde piyasaya sürülen oyun kısa zamanda güzel başarılar elde etmişti.

Kampanya 23 Ekim saat 18.00’da sonra erecek!

Epic Games, Rocket League‘i vermekle kalmıyor oyunu kütüphanesine ekleyenlere ekstra olarak 60 TL’lik indirim kuponu da hediye ediyor. Şunu belirtmeliyim ki Epic Games‘in vereceği bu kupon 1 Kasım saat 10.59’a kadar geçerli olacak ve minimum 79.99 TL’lik alışveriş yaparsanız geçerli olacak.

rocket league in game

Bu kuponu kullanarak Epic Games üzerinde bulunan üst seviye birçok oyunu kütüphanenize 60 TL indirimli bir şekilde ekleyebilme şansını elde etmiş olacaksınız.

Metro Exodus, Red Dead Redemption 2, Crysis Remastered ve daha birçok oyun Epic Games üzerinde sizleri bekliyor. Bu fırsatı kaçırmamalısınız bu yüzden en kısa sürede Epic Games Store‘a bir göz atmanızda fayda var.

Rocket League minimum sistem gereksinimleri

Oyun her ne kadar ücretsiz olarak dağıtılıyor olsa da minimum sistem gereksinimlerine bir bakmak gerekiyor öyle değil mi?

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit) veya daha yeni (64 bit) Windows İşletim Sistemi
  • İşlemci: 2.5 GHz Çift Çekirdek
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Depolama: 20 GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 760, AMD Radeon R7 270X veya üstü

Bütün bunlara ek olarak da Rocket League‘in Türkçe dil desteğini sunduğunu da söylemiş olalım. Umarız oyundan keyif alır ve doya doya oynarsınız 🙂

epic games

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler