Perşembe, Nisan 25, 2024

ROG Phone Computex 2018’de Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zamandır beklenen ROG Phone, dünyanın ilkGameCool 3D vapor-chamber soğutma sistemiyle dikkat çekiyor. Oyun laptop’larına özel buhar odası soğutmasından faydalanan telefon, oyun deneyimini bir üst seviyeye çıkaran ultrasonik AirTrigger dokunmatik sensörlere de sahip. Computex 2018‘de tanıtılan daha önceden haberini yaptığımız  ROG Phone özellikle yüksek performanslı mobil oyunlar için tasarlanmış 6 inçlik bir oyuncu akıllı telefonu olarak karşımıza geldi.

 

Saf ROG oyun DNA’sı ile dünyanın en hızlı 2.96GHz 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon845 Mobil Platformu, oyunlara optimize Qualcomm Adreno630 GPU ile ROG Phone rakiplerinin denemeye cesaret edemediği tüm geleneksel kuralları yıkıyor. Eşsiz GameCool vapor-chamber soğutma sistemi,ilave bir soğutma desteği için takıp çıkarılabilir olan AeroActive Cooler ile oyunun kritik noktalarında ekrandaki yüksek kare hızları kusursuz şekilde görüntülenir ve muhteşem HDR görselleriyle AMOLED ekranı 90 Hz yenileme hızını ve 1 ms tepki süresini bir arada sunuyor.

1528379187 ROG 4

ROG Phone’un son derece konforlu tasarımı, yan yana monte edilmiş benzersiz bağlantı noktaları ve iki programlanabilir ultrasonik AirTrigger da dahil olmak üzere anında tepki veren oyun kontrollerini barındırıyor.

Screenshot 9 1

ROG Phone, oyuncuların tüm yeteneklerini oyuna odaklamasını sağlayarak, onlara tam hakimiyet için ihtiyaç duydukları hassasiyeti sağlar. Benzersiz aksesuar yelpazesi, ROG Phone oyun deneyimini daha da geliştirir; Çift ekranlı el modu için tasarlanan opsiyonel TwinView Dock, masaüstü oyun deneyimi için tasarlanan Mobil Masaüstü Dock ve büyük ekran oyunları için 60GHz Wi-Fi kullanan WiGig Dock ile Gamevice teknolojisi ortaya çıkıyor.

ROG Phone’un sahip olduğu diğer yenilikler ise ASUS Aura RGB aydınlatma ve Aura Sync desteği ile daha hızlı, daha güvenli ve daha serin batarya şarjı için ASUS HyperCharge direkt şarj teknolojisidir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler